Børnehaveklasseleder til Bakkeskolen, Sommerbæk

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvem er vi?
Bakkeskolen er en 3/4-sporet skole med 700 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Skolen er organiseret på 2 matrikler de næste 4 år, mens vi bygger vores nye skole færdig. Indskolingen og SFO er på den nye afd. Sommerbæk, og mellemtrin og udskoling er på Bakken, og samlet er vi Bakkeskolen.

Vi er en skole med en faglig dygtig medarbejderstab bestående af 16 pædagoger og 40 lærere.
Vi centrerer vores virke om relationskompetence og vægter et godt og trygt arbejdsklima højt. Vi har en stærk samarbejdskultur på skolen blandt lærer og pædagoger, som vi er stolte af, og vi glæder os til at bringe din person og kompetencer i spil. Læs evt. mere på https://bakkesko.aula.dk.

Hvad søger vi?
Vi har i år 4 børnehaveklasser og søger en børnehaveklasselærer til en fast stilling. Du indgår i årgangsteamet på 0. årgang sammen med de øvrige tre børnehaveklasselærere og årgangens tre pædagoger. I løbet af uge 32 og mandag i uge 33 flytter vi ind i afdeling Sommerbæk. Du får derfor en helt særlig mulighed for at være med til udvikle skolens kultur på afdeling Sommerbæk i samarbejde med dine kolleger.

Skolen er indrettet til læring og undervisning på nye måder indenfor og udenfor. Vi har en tro på, at tryghed og sammenhæng er nøgleordene i børnenes skolehverdag i indskolingen og det er gældende i både undervisningsdel og fritidsdel. Undervisningen foregår fra morgenstunden i stamklasser, hvor børnene møder ind til kendte voksne og kammerater, og efter formiddagspausen foregår undervisningen i projektbånd på tværs af 0. årgang. Vi ser frem til at du bliver en del af denne samarbejdsform i dit team, og er med til at udvikle denne måde at arbejde med børnene på, så vi skaber mangfoldige læringsfællesskaber, der sikrer alle børn privilegerede positioner på skift.

Vi tror på, at man har det bedst, når man primært arbejder med det man er bedst til, så ud over at være relationskompetent og lyttende før talende, skal du gerne brænde for noget. Det kan være bevægelse, musik eller udeliv. Du skal have lyst til at dele dine kompetencer med dine kolleger og samtidig være nysgerrig på deres perspektiver. Vi tror på at man kan sige alt, når det kommer fra et varmt sted… og det er Bakkeskolen.
Lige som os, tror du på, at børn altid gør det bedste de kan, og at vi altid skal forsøge at se bagom adfærd med empatien og nysgerrigheden forrest.

Du er velkommen til at ringe til Jan Uhre Thomsen på telefon 24 99 88 55 for yderligere oplysninger.

Ansøgning bilagt relevante eksamensbeviser og evt. udtalelser sendes via linket i opslaget.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Søndag den 6. august 2023.
Samtaler finder sted sidst i uge 32.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og der vil derfor kunne forekomme løbende samtaler.

Skolen ligger 12 min. med tog fra Århus og 8 min fra Skanderborg. Tog og bus stopper lige ved Bakkeskolen. Derfra er der ca 1,5 km. til afdeling Sommerbæk.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skanderborg Kommune, Skolevej 2, 8362 Hørning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1524&ERId=83528

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5876340

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet