Oplev middelalderstemning ved Harlev Kirkehus

dato

Tag på en tidsrejse tilbage til middelalderen, når Harlev Kirkehus inviterer til en weekend fyldt med spændende aktiviteter, historiske foredrag og musikalske oplevelser. Arrangementet finder sted lørdag den 14. september og søndag den 15. september 2024.

Lejr med middelalderstemning
Lørdag og søndag vil området bag Harlev Kirkehus blive omdannet til en middelalderlejr med flotte telte og mennesker i autentiske dragter. Besøgende kan opleve smedens klingende hammer, indånde duften af bål og madlavning, samt købe plantefarvet garn til kommende projekter.

Aktiviteter for hele familien
Prøv kræfter med bueskydning, se hvordan forskellige ting og sager blev produceret i middelalderen, og besøg de åbne telte, hvor I kan stille spørgsmål og få svar fra de engagerede deltagere.

Musikalsk oplevelse og historisk foredrag
Lørdag byder på en koncert med den århusianske gruppe "Götterfunken" i kirken, mens søndagen byder på et spændende foredrag om Harlev og Framlev i middelalderen ved Ulrik Jensen. Søndagens gudstjeneste vil også få et middelalderligt islæt.

Praktisk information
Dato: Lørdag den 14. september 2024 og søndag den 15. september 2024
Tid: Lørdag kl. 10.00-18.00 og søndag kl. 10.00-16.00
Sted: Harlev Kirkehus, Kirkesvinget 3B, 8462 Harlev J
Entré: Gratis
Arrangør: Alle
Program: Følg med på harlevframlev.dk

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut