Gad vide om du har samme passion som os, og ønsker et spændende arbejde som vikar på et bo – og aktivitetstilbud.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vores passion er at skabe mening og forandring for vores beboere så de hjælpes til et godt, indholdsrigt og meningsfuldt liv. 

Vi mangler lige nu timelønnede vikarer, der kan træde til når det faste personale har ferie, er på kursus eller er syge. Hen over sommeren vil der være mulighed for at blive ansat på et fast timeantal, til at dække de faste medarbejders ferie.

 
Hvem er vi?

Snåstrup Vestergård er en ombygget gård der ligger på landet lidt udenfor Harlev. 

Hos os bor borgere der er udviklingshæmmede. Det vil sige deres intellektuelle kapacitet er under gennemsnittet og de har reduceret selvstændighed og socialfunktion i forhold til alder. Nogle har udover deres udviklingshæmning også psykiatriske diagnoser og dobbeltdiagnoser. Nogle af vores borgere bor her med en dom til at bo på socialpædagogisk bosted. I Danmark er det sådan, at borgere der vurderes at være udviklingshæmmede i en eller anden grad, ikke kan dømmes til fængselsstraf, men kan dømmes til et ophold f.eks. på Snåstrup Vestergård, hvor der gives hjælp og støtte til borgeren via en pædagogisk indsats. Her er pædagogisk personale til stede hele døgnet. 

Her bor 20 borgere i alderen 19 til 55 år og her er en overvægt af mandlige borgere. 

Vi har 40 fastansatte medarbejdere, og en fast gruppe af vikarer. Alle der komme på arbejde her, er oplærte til opgaven og kendt i huset og hos borgerne. 
 

Hvad er opgaven:

Vi giver pædagogisk hjælp og støtte til vores borgere for at hjælpe til at skabe en struktureret, forudsigelig og meningsfuld hverdag. 

Vi arbejder med at forbedre den enkeltes sociale og følelsesmæssige kompetence. Dette gøres gennem kontakt, tilbud om samvær, aktivitet og omsorg. 

Som vikar vil du også tage del i de praktiske opgaver såsom madlavning, rengøring og tøjvask. 

Vi har ofte mulighed for at lave én til én støtte og samvær og aktiviteter ud af huset. Da vi ofte kører ud på ture, er det nødvendigt at du har kørekort, vi stiller biler til rådighed. 

Vi arbejder med pædagogiske metoder som konflikthåndtering, LA2 & KRAP. 
 

Hvad ønsker vi os af dig: 

Du må meget gerne være uddannet pædagog, sosu-assistent, ergoterapeut, socialrådgiver, politi- el. fængselsbetjent som ønsker sig nogle ekstra timer på arbejdsmarkedet, eller have praktisk pædagogisk erfaring, gerne med udsatte borgere.

Da vi har en kvindelig beboer fra Grønland, søger vi også en vikar der kan tale Grønlandsk.  

Du må også gerne være studerende, og have lyst til at have et meningsfyldt arbejde udenfor dit studie. 

Der vil ofte være tale om aftenvagter og weekendvagter, så det vil være muligt at kombinere vagter her med et studie, eller et dagarbejde et andet sted. Der er også dagvagter og nattevagter. 

Løn og ansættelsesvilkår:

Du vil blive ansat som timelønnet, og altså ikke på et fast timetal. Vagterne der er ledige bydes ud i et elektronisk system, hvor du vil have mulighed for at byde ind på de ledige vagter du ønsker. I sommerperioden vil det være muligt at arbejde fuld tid de uger du ønsker. 

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

 Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Ansøgningsfrist d. 1. april 2024

Der vil blive indkaldt til samtaler løbende, så skynd dig at sende en ansøgning hvis du tænker det er noget for dig. 
 
Hvis du vil vide mere:
Kan du ringe eller skrive til vores arbejdsplanlægger Rikke Nyborg Mortensen tlf. 41 85 98 87 eller afdelingsleder Line Julie Holck tlf. 4187 6746

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.    

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

Ansøgningsfrist d. 1.4.2024 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Silkeborgvej 939, 8462 Harlev J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5991388

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet