Nyt fra Harlev i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Harlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds. 

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

 

Cyklist anholdt med stoffer på sig

En patrulje ville onsdag kl. 11.20 i kontakt med en 21-årig mandlig cyklist, der kørte på Mariagervej i Randers NV. Men da betjentene kom hen til ham, smed han cyklen og begyndte at løbe fra stedet. 
Han blev dog hurtigt indhentet af betjentene, der også fandt ud af, hvorfor han havde forsøgt at flygte. 

Da de visiterede ham, fandt de flere salgsposer med hash og en kniv, og den 21-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Anholdt: Satte stjålet cykel til salg på Facebook

En 43-årig kvinde fra Højbjerg opdagede onsdag, at den cykel, hun havde fået stjålet et par uger før, nu var sat til salg på Facebook. 

Kvinden tog kontakt til sælgeren, og lod som om hun ville købe cyklen, og samtidigt kontaktede hun politiet, der sendte en patrulje til det sted, hvor køber og sælger havde aftalt at mødes. 

Da en 26-årig mand dukkede op med cyklen, blev han anholdt og sigtet for tyveri. Han erkendte at have taget cyklen, men da den havde stået ulåst, mente han ikke, at der havde været tale om tyveri. 

Det var politiet dog ikke enig med ham i, så sigtelsen slap han ikke for. 

**

Brand i solsikkepiller

Politi og brandvæsen rykkede torsdag kl. 04.54 ud til en brand i en lagerhal på Kastrupvej i Langkastrup, hvor der var gået ild i nogle solsikkepiller. 

Brandvæsnet fik hurtigt slukket de flammer, der havde fået fat i to maskiner, men de vurderede torsdag morgen, at slukningen af pillerne vil tage nogle timer. 

Branden skabte en del røg, men ingen personer er kommet noget til. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 14.41 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Grundfør. En 19-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 20-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 16.05 blev en 72-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Havnegade i Randers C. 

Onsdag kl. 17.49 skete der et færdselsuheld i krydset Frellingvej/Bugtrupvej i Kolind. En 51-årig kvindelig bilist kørte i en rundkørsel ud foran en 17-årig ung kvinde, der kom kørende på knallert og ramte ind i bilen og væltede. Den 17-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 51-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Natten til torsdag kl. 01.56 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Lystrupvej i Risskov. 

Natten til torsdag kl. 02.01 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Rugmarksvej i Harlev J. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Samuel Morses Vej i Aarhus N begået onsdag d. 5/7 mellem kl. 02.00 og kl. 02.30
På Egeskellet i Malling begået mellem mandag d. 3/7 kl. 16.00 og onsdag d. 5/7 kl. 09.00
På Ellekærparken i Hornslet begået mellem lørdag d. 1/7 kl. 20.00 og onsdag d. 5/7 kl. 14.50
På Skodshøjen i Risskov begået mellem onsdag d. 28/6 kl. 15.00 og onsdag d. 5/7 kl. 15.45
På Grøndalsvej i Viby begået onsdag d. 5/7 mellem kl. 14.30 og kl. 15.00
På Lyngklitten v. Bønnerup Strand begået mellem mandag d. 26/6 kl. 09.30 og onsdag d. 5/7 kl. 18.00
På Spangsvej i Risskov begået torsdag d. 6/ kl. 01.21
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi