Pladesmed søges til travlt og fagligt stærkt værksted

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Èn af vores gode kolleger har søgt nye udfordringer, og hos intopit Århus har vores pladeværksted stadig travlt. Derfor søger vi en dygtig pladesmed eller karrosseritekniker, der har lyst til at blive en del af et kompetent og fagligt stærkt team, som dagligt samarbejder for at sikre den bedste service til vores kunder.

På vores pladeværksted vil du komme til at arbejde selvstændigt i et godt arbejdsmiljø med fart over feltet, hvor du i tæt samarbejde med dine kolleger værkstedschefen skal yde en professionel indsats og sikre høj kvalitet i det udførte arbejde.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i:

  • Udføre reparationer og ombygninger af karrosserier.
  • Udbedre skader forårsaget af uheld, rust eller almindelig slid.
  • Dokumentere arbejdet og udfylde relevante rapporter.
  • Følge sikkerhedsprocedurer og arbejde i overensstemmelse med branchens standarder.

Vi håndterer både person- og varebiler, og alle typer og mærker bliver repareret hos intopit.

Som vores nye kollega har du en uddannelse som pladesmed, karrosseritekniker eller tilsvarende. Du kan også være uddannet mekaniker og have erfaring fra et skadeværksted. Det er vigtigt, at du har den rette arbejdsmoral og indstilling til jobbet og har lyst til at være en del af en større kæde. Desuden forventer vi, at du er positiv og tager ansvar for løsning af opgaverne. Vi tager det derudover som en selvfølge, at du er mødestabil. 

Hos intopit tilbyder vi et moderne og veludstyret værksted med de nyeste værktøjer og teknologier. Du bliver en del af en større kæde med ialt 6 værksteder fordelt i landet. På alle værkstederne tilbyder vi gode og ordnede arbejdsforhold med ansættelse efter Industriens overenskomst og 

• løn efter kvalifikationer
• attraktiv pensionsordning
• sundhedssikring
• arbejdstøj og -sko

Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med en god og fri tone. Vores hverdag er travl, og vi arbejder efter mottoet "Frihed under ansvar" og brænder for vores arbejde.  

Vil du høre mere om os og stillingen, kan du henvende dig til værkstedschef Jan Kirk på tlf. 69 16 98 66.

Stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt, vi venter dog gerne på den rette.  Vi indkalder løbende til samtale, så hvis stillingen lyder som noget for dig, skal du ikke for længe med at søge stillingen. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Intopit A/S er en del af AC Group koncernen.

AC Group A/S ejer virksomhederne AC Hydraulic A/S, Hydraflex A/S, NH Handling A/S, Intopit A/S, Anker A/S, AC Motors A/S, og AC Estate A/S. Koncernen beskæftiger godt 280 medarbejdere og har en samlet årlig omsætning på over 450 mio. kr. Eksporten til mere end 50 lande udgør ca. 80 % af omsætningen. Koncernen er 100% danskejet gennem 3 generationer.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Intopit A/S, Taksvej, 8462 Harlev J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6061068

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet