Vi søger en ny kollega til at give en hånd med i vores kantine

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Den ugentlige arbejdstid er 12 timer.

Vi ser også gerne ansøgninger fra personer med fleksjob.

Vi søger en person der kan give en hånd med opvasken, gulvvask og andet praktisk arbejde i vores kantine. Du vil blive oplært i kantinens struktur.

Information om jobbet kan hentes hos afd. Leder Line Julie Holck tlf. 4187 6746
 

Målgruppe:

Målgruppen på bo- og aktivitetstilbuddet Snåstrup Vestergård er borgere over 18 år med udviklingshæmning og eventuelle udviklingsforstyrrelser. Der kan være tillægsdiagnoser og en del af borgerne er domsanbragte. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med, og faglige kompetencer der kan bidrage til arbejdet med domfældte udviklingshæmmede.

Botilbuddet er beliggende på en nedlagt landejendom i Harlev. Der er tilknyttet 20 lejligheder fordelt på to selvstændige boenheder. Aktivitetstilbuddet giver tilbud til 16 borgere.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 12 timer

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist d. 25/4 - 2024

Ansættelse er fra 1. maj 2024, eller hurtigst muligt herefter
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.    

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

25-04-2024

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Silkeborgvej 939, 8462 Harlev J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028068

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet