Nyt fra Harlev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Harlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 11.30

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 11.30 en 53-årig mand fra Randers i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for tyveri ved mandag at have stjålet 12 guldøreclips til en værdi af en del tusinde kroner fra en guldsmed på Torvegade i Randers. 

En ansat i butikken kontaktede tirsdag politiet, da han opdagede, at der var stjålet en bakke med øreclips, og efterforskningen ledte hurtigt Østjyllands Politi på sporet af den 53-årige, der samme dag som anmeldelsen blev anholdt og sigtet for tyveriet. 

Den 53-årige har flere nylige domme for tyveri, og han fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. 
Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen. 

 

**

 

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 12.15 

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 12.15 en 18-årig mand fra Randers i grundlovsforhør i Retten i Randers. Under en ransagning af den 18-åriges lejlighed natten til onsdag fandt politiet en større mængde hash samt noget amfetamin, og han sigtes for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen. 

**

 

To 16-årige anholdt efter slagsmål

Tirsdag kl. 14.01 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var tumult mellem nogle unge mænd på museet Aros i Aarhus. 

Det viste sig, at en uoverensstemmelse mellem en 17-årig ung mand og to 16-årige unge mænd havde udviklet sig til noget skubberi. Herefter havde den ene 16-årige ifølge flere vidner trukket en kniv, og i den forbindelse blev den 17-årige ramt og fik et overfladisk snitsår på sin ene finger. 

Herefter havde de 16-årige angiveligt slået på den 17-årige, og det endte med et mindre slagsmål, inden de to 16-årige stak af. De blev dog tilbageholdt af nogle vagter, inden de nåede ud, og da politiet kom frem, blev begge anholdt. Den ene blev under visitationen fundet i besiddelse af en springkniv. 

Begge er foreløbigt sigtet for grov vold og for overtrædelse af knivloven. 

Den 16-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

 

**

 

Fandt peberspray og stoffer i bil 

En patrulje fattede tirsdag kl. 19.40 mistanke til tre mænd, der sad i en bil ved en p-kælder på Åbogade i Aarhus N. Da mændene virkede påvirket, blev de alle visiteret, og bilen blev ransaget. 

En 22-årig mand havde en mindre mængde kokain og en peberspray på sig og blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og overtrædelse af våbenloven. En 26-årig mand havde en mindre mængde skunk på sig og blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

** 

Færdsel 

Tirsdag kl. 8.03 skete der et færdselsuheld i krydset Skjoldhøjvej/Venøvej i Tilst. En 29-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en 47-årig mandlig cyklist. Cyklisten pådrog sig nogle mindre skader og blev kørt til behandling på skadestuen. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 9.26 skete der et færdselsuheld på Tulipvej i Randers SV. I forbindelse med en overhaling ramte en 55-årig mandlig bilist ind i en lastbil ført af en anden 55-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Føreren af personbilen blev sigtet for at have foretaget en ulovlig overhaling. 

Tirsdag kl. 9.35 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i sydgående retning omkring Randers SV. En 19-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 68-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 9.47 skete der et færdselsuheld i krydset Gudrundsvej/Tinesvej i Brabrand. En 29-årig mandlig bilist foretog et højresving ad Gudrunsvej og ramte ind en 27-årig kvinde, der var ved at krydse vejen til fods over et fodgængerfelt. Den 27-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 29-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 10.37 skete der et færdselsuheld i krydset Vester Allé/Vestergade i Aarhus C. En 84-årig mandlig bilist ramte ind i en 22-årig mand, der var ved at krydse vejen til fods. Den 22-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 12.55 skete der et færdselsuheld i krydset Jyllands Allé/Marselis Boulevard i Aarhus C. En 28-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en 63-årig kvindelig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 16.23 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i nordlig retning ved Trige. Fire biler var involveret i et harmonikasammenstød. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 16.52 skete der et færdselsuheld på Stillingvej i Harlev. En 22-årig mandlig bilist kom af uvisse årsager for langt over i den modsatte vejbane og ramte ind i en bil ført af en 18-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 19.50 blev en 60-årig mand anholdt og sigtet for at have kørt spritkørsel på knallert, da han blev standset af en patrulje på Vestermarken i Odder. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt ni indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Asger Jorns Vej i Højbjerg begået mellem torsdag d. 8/12 kl. 10.30 og mandag d. 12/12 kl. 18.00
På Ahornvej i Ryomgård begået tirsdag d. 13/12 kl. 10.00
På Langkærvej i Tilst begået mellem tirsdag d. 25/10 kl. 12.00 og onsdag d. 7/12 kl. 12.00
På Borupvej i Tranbjerg begået tirsdag d. 13/12 kl. 18.30
På Gartnerparken i Trige begået tirsdag d. 13/12 mellem kl. 10.20 og kl. 10.30
På Lerbjerg i Tilst begået tirsdag d. 13/12 mellem kl. 16.00 og kl. 20.10
På Onsholtgårdsvej i Viby begået tirsdag d. 13/12 kl. 20.55
På Strynøvænget i Tilst begået tirsdag d. 13/12 mellem kl. 12.30 og kl. 20.55
På Silkeborgvej i Brabrand begået natten til onsdag kl. 1.10


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi