Nyt fra Harlev i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Harlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

Aggressiv kvinde sigtet for narkokørsel og trusler

En rutinekontrol af en bilist endte med en anholdelse og flere sigtelser, da en patrulje mandag kl. 17.45 standsede en 21-årig kvinde på Husarvej i Randers NØ. 

Da betjentene kom hen til bilen, fik de mistanke til, at den 21-årige var påvirket af stoffer, og de ville derfor foretage en narkometertest. Det nægtede kvinden dog at medvirke til, og hun begyndte i stedet at råbe diverse grimme gloser efter betjentene, som også fik nogle trusler med på vejen. 

Patruljen skred derfor til anholdelse, hvilket fik kvinden til at spænde op i kroppen og sparke ud med benene, inden hun til sidst kom i håndjern og ind i politibilen. 

Den 21-årige endte med at blive sigtet for narkokørsel, fornærmelig tiltale mod polititjenestemand, trusler mod polititjenestemand og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. 

Hun fik efterfølgende foretaget en blodprøve, der skal vise, om hun havde stoffer i blodet under kørslen. 

**

 

Stjålet bil fundet – to personer sigtet

Natten til tirsdag kl. 1.03 kørte en patrulje bag en bil på Hvedevej i Randers NV, og da betjentene slog nummerpladen op i politiets systemer, kunne de se, at bilen nogle dage tidligere var blevet stjålet, da den holdt i tomgang i en privat indkørsel i Randers.

Patruljen fik derfor dirigeret bilisten ind til siden, og da de kom hen til bilen, sad en 32-årig kvinde bag rattet, mens en 34-årig mand sad på passagersædet. 

Begge blev anholdt og visiteret, og da den 34-årige mand viste sig at have en mindre mængde hash og amfetamin på sig, blev han sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Kvinden blev sigtet for tyveri af bil og for kørsel uden førerret, da hun er frakendt kørekortet. 
Herefter blev bilen leveret tilbage til rette ejer. 

**

Skubbede hospitalsansat omkuld og blev anholdt

En patrulje kørte mandag kl. 12.12 til Aarhus Universitetshospital på Palle Juul-Jensens Boulevard i Aarhus N, hvor en 33-årig mand opførte sig truende og havde skubbet en ansat omkuld. 

Da betjentene kom frem, traf de den 33-årige, der gik rundt udenfor hospitalet. Han var fortsat opfarende og modsatte sig anholdelsen, men det lykkedes patruljen at lægge ham i håndjern og køre ham på politistationen. 

Her blev han sigtet for vold mod en offentlig ansat og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. 

**

 

Joint førte til fund af stoffer i lejlighed

En patrulje i Randers C fik natten til tirsdag kl. 2.39 øje på en 28-årig mand, der stod og røg en joint på gaden, og det fik betjentene til at tage kontakt til manden, der blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Under den efterfølgende visitation fandt betjentene en kniv og en mindre mængde amfetamin i mandens lomme. Den 28-årige blev sigtet for overtrædelse af knivloven, og fundet af amfetaminen fik politiet til efterfølgende at ransage mandens lejlighed, som han havde stået lige nedenfor. 

I lejligheden lå der mere amfetamin og hash samt nogle digitalvægte med stofrester på sig, og på den baggrund blev den 28-årige anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Både kniv og stoffer blev naturligvis beslaglagt. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 7.19 skete der et færdselsuheld på Havkærvænget i Tilst. En 51-årig mandlig bilist ramte ind i en 54-årig kvinde, der var ved at krydse vejen til fods. Sammenstødet skete ved lav hastighed, og kvinden kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Mandag kl. 7.25 skete der et færdselsuheld i krydset Tarskovvej/Stillingvej i Tåstrup ved Harlev. En 61-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 30-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 61-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 7.52 skete der et færdselsuheld på Hovedvejen ved Ørum Djurs. En 30-årig kvindelig bilist foretog et venstresving fra Skolebakken ud på Hovedvejen, hvor hun blev ramt af en bil ført af en 31-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Mandag kl. 16.01 skete der et færdselsuheld på Jyllands Allé i Højbjerg. En 67-årig mandlig bilist fik formentligt et ildebefindende og ramte ind i en bil ført af en 78-årig mand, som var i færd med at foretage et venstresving. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Mandag kl. 17.41 skete der et færdselsuheld på Havkærvej i Tilst. En 18-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 61-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 18-årige blev sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 22.34 blev en 34-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hospitalsgade i Randers C. Den 34-årige blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde kokain på sig. 

Natten til tirsdag kl. 1.30 blev 54-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i frakendelsestiden og narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Søndervangs Allé i Viby. Den 54-årige havde en mindre mængde kokain bilen, som han også blev sigtet for at besidde. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Nyvangsvej i Auning begået mellem søndag d. 27/11 kl. 15.00 og fredag d. 9/12 kl. 18.00
På Honningvænget ved Tilst begået mellem fredag d. 9/12 kl. 15.00 og mandag d. 12/12 kl. 6.00
På Finervej i Auning begået mellem torsdag d. 8/12 kl. 00.00 og mandag d. 12/12 kl. 12.30
På Vesterbrogade i Aarhus C begået mandag d. 12/12 mellem kl. 8.00 og kl. 17.05
På Hørretløkken i Mårslet begået mandag d. 12/12 mellem kl. 8.00 og kl. 17.30
På Schaldemosevej i Randers C begået mandag d. 12/12 mellem kl. 16.00 og kl. 22.10
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi