Nyt fra Harlev i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Harlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.50 en 35-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Den 35-årige er sigtet for flere forhold af bedrageri, hvor han har fået udleveret køretøjer.

Den 35-årige mand blev anholdt på en adresse i Viby J mandag formiddag i forbindelse med efterforskningen af sagerne mod ham. Her blev han opsøgt af en patrulje fra Østjyllands Politi og sigtet for flere forhold af bedrageri, inden boligen blev ransaget.

Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

**

 

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 13.00 en 58-årig udenlandsk mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han er sigtet for i flere forskellige tilfælde at have overtrådt sin pålagte meldepligt, da han er udvist at landet og på tålt ophold. 

Den 58-årige mand blev anholdt tirsdag eftermiddag, da han henvendte sig på politistationen i Aarhus.

Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

**

 

Ulovlige stoffer i forskellige biler

I løbet af det seneste døgns tid har Østjyllands Politi igen været i kontakt med bilister, der har kørt rundt med euforiserende stoffer i deres bil. 

Kl. 17.00 standsede en patrulje en 21-årig mandlig bilist, der kom kørende på Rymarken i Aarhus V, hvor betjentene tog kontakt til føreren og kunne lugte hash fra bilen. Den 21-årige mand blev derfor sigtet for besiddelse af narko, og under en efterfølgende ransagning af køretøjet fandt politiet frem til en mindre mængde skunk og hash, som blev beslaglagt, mens den 21-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Også på Tjørnegårdsvej i Gjerlev J blev et køretøj kl. 17.00 bragt til standsning. Her blev en 20-årig mandlig passager fundet i besiddelse af hash og sigtet i sagen. Den 20-årige mand blev i samme forbindelse anholdt.

På Rytoften i Hasle blev en 23-årig mand kontaktet af en patrulje fra Østjyllands Politi, da han kl. 17.46 havde siddet i en bil på en parkeringsplads på en tankstation. Ved politiets henvendelse til manden virkede han nervøs og påvirket af narko, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Under en efterfølgende ransagning af hans køretøj fandt betjentene i rummet ved airbaggen frem til flere hundrede ulovlige Tramadol-piller, som blev beslaglagt.

**

 

Mistænkelig adfærd viste sig at være forberedelse til fest

Mandag aften kl. 23.12 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse fra en bekymret borger, der på en adresse i Hinnerup havde set to personer gå rundt med lommelygter i nærheden af en varebil med tilkoblet trailer.

Ved at slå bilens nummerplade op i politiets systemer kunne betjente komme i kontakt med ejeren, der over telefon kunne oplyse, at han i al hemmelighed var til stede på adressen for at opstille en fire meter høj peberkværn til sin søn, der tirsdag fyldte 30 år.

Østjyllands Politi kunne på den baggrund berolige den opmærksomme anmelder, der havde gjort det helt rigtige i situationen ved at kontakte politiet og fortælle om den mistænkelige adfærd. Vi ønsker den 30-årige pebersvend i Hinnerup tillykke med fødselsdagen i dag.

**

 

Snydt af falsk prins fra Dubai

Mandag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 49-årig kvinde i sidste uge var blevet snydt for et par tusinde kroner, da hun havde overført penge til en person, der havde fået hende til at overføre nogle penge via PayPal.

Ifølge anmeldelsen havde en ukendt person taget kontakt til kvinden på det sociale medie Instagram og udgivet sig for at være en prins fra Dubai, som ville sende en dyr gave til kvinden – mod en mindre forudgående betaling. Først nogle dage efter at have sendt pengene afsted fik kvinden mistanke om, at hun var blevet snydt.
                                                                     
Østjyllands Politi opfordrer til, at man aldrig sender penge til fremmede personer, og at man desuden aldrig deler sine personlige oplysninger og kontooplysninger med andre.

**

 

Færdsel:

En 38-årig mandlig bilist blev mandag formiddag standset af en patrulje fra Østjyllands Politi, da han kom kørende uden gyldigt kørekort på Flintbakken ved Rostved i Rønde og sigtet herfor. Han blev desuden målt til at have euforiserende stoffer i blodet og anholdt for narkokørsel. 

Mandag kl. 14.26 skete der et færdselsuheld på Ryhavevej i Hasle, hvor en 31-årig mandlig motorcyklist var involveret i et solouheld. Den 31-årige mand var kommet kørende i nordøstligretning, da han havde foretaget en hård opbremsning og mistet herredømmet over sin motorcykel. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden.

Mandag kl. 14.36 skete der et færdselsuheld på Spanien i Aarhus C, hvor to køretøjer kørte sammen. I forbindelse med køkørsel påkørte en 28-årig kvindelig bilist en forankørende 28-årig mandlig bilist, som foretog en opbremsning i samme øjeblik, som kvinden havde foretaget en acceleration. Ingen personer kom umiddelbart til skade, mens der skete mindre materielle skader på begge biler. Den kvindelige bilist blev sigtet for ikke at holden ok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 15.05 skete der et færdselsuheld på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, hvor en 54-årig mandlig bilist foretog et højresving ud på Edwin Rahrs Vej og påkørte en 44-årig mand, der kom kørende på en el-cykel og skulle fortsætte lige ud i vestlig retning. Den 44-årige cyklist blev kørt til kontrol på hospitalet, og den 54-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

En 52-årig mand blev natten til tirsdag kl. 02.49 standset af en patrulje fra Østjyllands Politi, da han kom kørende i bil op Edelhoffvej i krydset med Stillingvej i Harlev J. Her blev han skønnet påvirket af alkohol og sigtet for at køre bil i påvirket tilstand. Den 52-årige mand blev ligeledes anholdt.

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i politikredsen.
På Godthåbsgade i Aarhus C begået mellem fredag d. 14/4 kl. 17.00 og mandag d. 17/4 kl. 13.15
På Sigridsvej i Brabrand begået mandag d. 17/4 mellem kl. 10.00 og kl. 14.00
På Tendrup Møllevej i Hornslet begået mandag d. 17/4 kl. 23.57
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi